Awak, berucap disini

Saturday, May 11, 2013

x kenal maka x centaa

Assalamualaikum. Hi. beehaa sebenarnya nga praktikal sekarang. 6 bulan praktikal, Insyaallah bulan puase nanti abes la praktikal. Pastu sambung raye kat umah..hehe..Tapi kan masalahnye sekarang, counfius nak pilih bidang mana satu. Sape boleh tolong?? hahha..



Pening2, klu yang sekarang ni macam susah la untuk beehaa, sebab kena banyak perasaan ingin tahu, curiousity, kena wonder lebih2.. Walhal beehaa ni bukan camtu.. ni dah nakkena investigate lebih2 macam forensik pulak..


Ok, back to the tittle, x kenal  maka x centa, so nak bagi kenal la ni.. umo beehaa duee tigee tahun tapi tu pon bulan sembilan nanti lah.. sebenarnya kan ni bukan first blog pon.. ni dah second blog tapi url dah yang ke 3. before ni penah gune url sukasukatotoro.blogspot sebab fanatik sikitla kat totoro, pastu guna url biehaabdul.blogspot.com tapi xde Ong kot, adds sengal yang selalu muncul. dah puas godeh2 x mau blah, so beehaa lah y blah buat blog gune url baru. Patu dah xde idea nak guna  url ape, since minat tiga color nih, beehaa pon guna la url ni greenyellowbrown.blogspot.com.Oleh sebab itu, dalam blog ni haruslah mengikut tema guna 3 warna tue.. hehe..Nanti share lagi okeh.. tata