Awak, berucap disini

Wednesday, June 19, 2013

addict anime



xde la addict mane pon, tapi since tv rosak n kan pc ade fewsss episod anime onepiece ni, so ari2 layan. Tapi sekarang ni layan time workout je la, so x baxe mase.hehe. Bila da tengok one piece banyak2 ni, rase terrr inspirasi, terinspirasi nak jadik tukang masak yang hebat macam sanji, nak jadi navigate & terer bab cuaca macam nami, nak jadi teret men pedang macam zoro, terer medic macam chopper and nak jadik kuat macam si luffy.. yang lain macam x terinspirasi sangat. haha. Plus dieorang sail kat lautan. Oh, i love ocean, i love island. i love beach. yaw, tengok sambil feeling macam nakama diorang.. hahaha..


"if u truly believe in your goal and fight till d end,
u can accomplish anything..."

"It's not whether we can accomplish it or not,
but whether we want to"