Awak, berucap disini

Saturday, June 15, 2013

happy abah day..



Happy abah day to my abah. mr.abdul manap a.k.a pak  manap or certain may call him Cap.

My PhotoMy PhotoMy Photo

ingat dulu, masa kecik2 mintak abah ajo kan bi.. sampai aku nages..
haha, suara abah macam nak marah orang. padahal x marah pon. abah jarang ade kat umah.
sebab tue kot aku takut ngan abah. hehehe. sekarang dah ok. bak kata akak aku, biha kan anak kesayangan abah. eh, camtu plak. abah kan sayang semua.. hehe.

abah dok suruh blaja sambung sampai phd, mak aih, telan air liur masing2 bila dengar camtu.
aku tgok akak, akak tgok aku. hahaha, tapi sekarang akak dah sambung master. aku plak? hurm,
mungkin, satu hari nanti. sekarang aku fokus amek exam untuk professional level dulu.
maap ye abah, wakil sorang jer jadi la ea.hehe.

time kitorang refuse sambung study lepas degree, abah bukak citer, die dulu susah.
nak sambung blaja x mampu. korang ni dah senang, blaja la. duit abah boleh cari..
tengok abah dah tua2 pun blaja. so abah sekarang dah jadik cikgu,, cikgu nyelam..
sape2 nak blaja scuba diver boleh roger abah pakmanap okeh.
hajat nak blaja nyelam x kesampaian lagi nih..one day okeh. jangan aku nages macam kecik2 dulu udah ler..
*tapi abah ngan client die baik,ok*
haha.. Love u abah..