Awak, berucap disini

Sunday, June 2, 2013

kompang di palu,, pengantin baru...

credit to mr. google

Pang pang pang,, kopang kopang... Selamat pengantin baru buat budak kelasku Piqa & pasangan..


Ni kad jemputan yang selamat di sampai di rumah. Aku lah yang excitede beriye nak gi die kawen buat at last aku tak pergi pon. Sory to say. Aku rancang tapi tuhan yang tentukan.. Keta dok tesadai kat bengkel, xkan nak pi jalan kaki kan.. huhu.. Padahal dulu masa study kedah aku sanggup turun melaka nak pi ecah kawen, tapi ni dah kat johor,, majlis kat johor pon aku x pi.. Huwaaaa.. Sadis jap. Tunggu next wedding la.. Sape ye??