Awak, berucap disini

Friday, June 7, 2013

Mix name..

Red Love Paint Wallpaper

Time sekolah dulu kan, selalunya akan rapat ngan sorang kawan ni.
pastu selalu kepit same.. Pastu men2 gabung name, tak pun ade membe lain yang gabungkan nama kitorang. Tapi yang bestnye, name tu kelako la.. hehe, korang ade?? Ni gabungan nama ngan membe yang rapat time sekolah rendah, menengah and kolej.. 

Bee + zirin = Bijirin
Bee + aspa = Bespa
Bee + ekin = Bikin(i)

Hehe, kalau korang pun ade name gabungan dengan membe (membe ok!) ce komen..

(Ni gara2 tweet +Reenapple Vians  pasal gabung nama la ni.. tetibe post pasal ni.. haha)