Awak, berucap disini

Saturday, June 1, 2013

Segmen Menang Blouse Tribal #2

Segmen Menang Blouse Tribal #2  by Aina Mansor


Bak kata cik kak Aina kita ::::
Alhamdulillah. Segmen Menang Blouse Tribal yang lalu dapat sambutan yang sangat ohsem! Segmen tu dah ada pemenangnya dan hadiah pun dah selamat pos..

Sekarang untuk bahagian kedua! Yang kecewa sebab tak menang haritu boleh cuba join yang bahagian dua pulak, mana nak tau rezeki anda kat sini pulak :D

Syaratnya sama macam yang bahagian 1, simple sangat syaratnyaa!

1. Klik sini! *WAJIB
(tunggu sampai loading habis)

2. Follow blog ainamansor.com

3. Like Facebook page ainamansor.com
 
4. Buat entry yang bertajuk 'Segmen Menang Blouse Tribal #2'
Isi entry? Terpulang kepada andaaa! :D

5. Tinggalkan link entri anda di bahagian komen entri ini SAHAJA!

DONE :D

Hadiahnya :


Mari mencuba,, moga2..