Awak, berucap disini

Saturday, June 15, 2013

shhhh..

Finally, i done my exam..

location: exam hall of Sekolah Kebangsaan Taman Perling 3, JB

Exam dah lepas.. shhh, xbagutau bigbro pun aku exam ritu. yela since kereta dah masuk wad ni aku memang payah nak gerak. Disebabkan exam aku time hari kerje, pkul 3 petang memang susahlah nak orang anta kan. dah la tempat jauh dari umah aku. so ritu aku keje jek half day and after lunch pergi exam naik cab. opis lagi dekat ngan exam hall compared dari umah adalah kena charge dalam rm17, balik plak kena rm39. awesome kan. haha. so exam 2 hari, seratud gak la habis kat cab. aku diam jerk, risau kang cakap kay abang, die amek cuti ker, x pun die bebel aku sebab aq buat keta masuk wad. kang aq plak masuk wad. hahaha. ok, exam dah abis. result 8/8 nanti.. eh,, 8/8 tu kan hari raye.. ok, mari lupakan result kuar. kita ingat hari raya je ok.

*alhamdulillah, dipermudahkan urusan*

aku bagitau kat mak abah, tapi cakap ngan dorang, shhh jangn gitau bigbro. hehehe