Awak, berucap disini

Tuesday, June 4, 2013

terperangkap

"Ya Allah, boleh pulak kawan ni terperangkap dalam opis.. duk kusyuk sangat buat keje sampai tak perasan semua dah balik.. Tambah2 hari hujan lagi la x dengar ape.. Sabar ye, penyelamat tengah otw tu.."
 
Kalau balik kerja memang aq ngan kawan aku sorang ni gerak dulu since membe y lagi satu ni kena tunggu orang amek die.. Tetibe tadi sampai rumah die call, mintak phone number akak2 opis since die terperangkap dalam tu.. Ya Allah... Hari tu ade gak main2 ngan die cakap tetibe die turun orang dak x de, camne.. Die cakap la kuo ikut pintu belakang since ade kunci kat pantri.. So tadi die pun nak apply kan ape y die fikir tu, tapi die buka jek pintu nak ke belakang alarm pun manyanyi2.. Kalau aku mau nages kat situ.. cuak plus tekejut.. Hohooho.. Nasib baik jugak aku ade simpan phone no. sorang akak opis ni. Maka, dapat lah kawan aku diselamatkan.. Kalau x bermalam la die kat opis.. Oh my friend...