Awak, berucap disini

Wednesday, October 23, 2013

Berjayakah misi??



sebenarnya xde la mustahil sangt pun misi kali ni. nak fit je time konvo awal bulan 12 nanti.
So, still ade sebulan n seminggu lebih camtu. Kalau kena caranya, disiplin, minum air, workout Insyaallah boleh fit. Akak kak opis cakap dah kurus, kurus ke?? haha, pasal diorg compared ngan dorang. diorang dah ade anak kire ok la, i yang bujang n xde anak ni kena la fit.. klu sekrg x fit ade ank nt xtaw la..haha.



So sekarang ni workout tu buat kalau ade mood.. kalau balik2 keje terus ngadap pc, memang harapan lah.. So jangan kasi badan y berlemak ni naik lemak nak malas2, nak manje2, nanti makin berlemak. haha. Yang untungnye rumah bujang xde makanan tersedia macam kat rumah yang duk ngan famili. malas masak adelah advantage.hahha. nampak x malas masak tu. ok la, masak weekend, pasal makam da x molek nk makan berat2. Harap dapat perut macam awex kat atas ni mase konvo.. heeeee