Awak, berucap disini

Thursday, January 16, 2014

Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my

Nile.com.my merupakan website online shopping buat GiveAway sempena Tahun Baru China
2x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 seorang 
4 x Pemenang bertuah akan mendapat RM100 seorang 



Kalau dapat Angpow RM300,,
Bee haa nak borong barang kat Nile.com.my  la,, shopping CNY, hehehe
Antara barang yang dah in list






Ok, nampak tak, bab shopping online ni memang laju.. Ni baru antara yang nak beli. Kalau lucky dan dapat RM300 tu memang borong kat Nile.com.my je la. Sebenarnya baru kenal dengan Nile.com.my ni dari GA ni. Barang die cantik2, harga pon reasonable. Haa, nantii ley ajak mak, akak & adek shopping sekali. Hahaha.


ok, sape nak join, boleh folo 4 step ni ..  

1. Tajuk : Saya Nak RM300 Angpow Daripada Nile.com.my 
2. Letak banner kat atas (red color) dalam entry korang dan linkkan dalam banner tu dengan link yang ini :  http://www.nile.com.my/page.php?cd=76

 3. Tulisl apa yang korang akan buat dengan duit RM300 tu, kalau korang dapat

 4. Email to give_away@nile.com.my korang punya detail , bersama tajuk [Your Full Name] 
a. Blog Link : 
b. Full Name : 
c. H/p Number : 

 5. Boleh check keputusan cabutan bertuah di sini : http://www.nile.com.my/page.php?cd=87 

 Tamat pada : 21/01/2014 pada pukul 12 pm . 
 Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org