Awak, berucap disini

Wednesday, January 22, 2014

dr who?

Penah dengar pasal citer Dr Who??



Citer ni kind of science fiction, a Dr who travel in time in blue box. ala, ala2 macam doraemon yang travel masa masuk dalam laci meja Nobita tu. Tapi sebab citer dr. who ni dari tahun 1963 so die adelah power (kununnye la), die x mati tapi tuko2 badan jek, dah travel dari masa kuno ke moden pastu kuno balik, camne nak tau umo die kan,, tu yang agaknye main tuka2 badan jek bile badan tu dak x ok.

Kebetulan pulak masa first time tengok Dr. who ni time tengah encem, tu yang nak tgok lagi..hehe

encem kan,, x cayer?? cube compared dengan Dr.Who sebelum ni


Dr. Who dari episod tahun 1963 ke sekarang. Tapi lepas Dr. encem tu, die jadik tua balik.. hahha..
Tapi layan Dr. who memang best, sampai kekadang harap die muncul depna mata.. kahkahkah. macam budak2,...