Awak, berucap disini

Friday, January 24, 2014

produk kecatikan disana sini

fesbuk, belog, sokmo nampak promot produk produk itu la ini la untuk cantik la untuk kurus la
lame2 boleh termakan gak dengan janji janji manis tu pernah gak gune few produk, yela tapikan kekadang effect kat kiter lain ngan oang lain. testi kate makan 3 ari dah come lote, kite makan sebulan belum tentu transform.. huhu tapi takat arini dok searching and buat conclusion sendiri semua pon suruh amek supplement plus minum air masak bnyak2 so as first step baik minum air banyak2 dulu
since memang kurang sangat minum air pastu pastu tengok ade perubahan tak pastu baru decide if really need the suppliment bagai kalau nak suppliment pon jenuh kena buat research pasal banyak sangat produk kat pasaran.. nak cari yang affordable and berkesan

dahla, nak minum dulu 

pics source: google